Javítási tájékoztató

Javítások
 

Célunk,hogy a javításra leadott szemüveg jól használható, esztétikus legyen. A javítás során azonban a szemüveg esztétikailag megváltozhat, (forrasztás helyén elszíneződhet), rejtett hibákra bukkanhatunk, amik esetleg már nem, vagy csak  jelentős többletköltség árán javíthatók. Ezek az előre nem látható hibák, események csak a szemüveg szétszerelése során válnak nyilvánvalóvá. Ezért a leadott szemüvegek javítására felelősséget nem vállalunk, a javítás során keletkezett újabb hibákat csak térítés ellenében javítjuk.

 

Határidők
 

Igyekszünk, hogy minél előbb visszakaphassa szemüvegét. A javítási határidő függ az alkatrészellátástól, és a javítóműhely kapacitásától. A várható határidőt a munkalapon feltüntetjük, változás esetén, telefonon értesítjük a megrendelőt. Amennyiben a kész szemüvegért 6 hónapon belül nem jelentkezik, azt nem tároljuk tovább.

 

Költségek
 

Bizonyos esetekben csak hozzávetőleges árat tudunk a javítás átvételekor mondani, változás esetén, telefonon egyeztetünk a megrendelővel. Előleg fizetése ellenében kezdjük el a szemüveg javítását, a teljes költség átvételkor fizetendő.

Kapcsolat

VRABEL OPTIKA Kft.

2314 Halásztelek,
II. Rákóczi F. út. 50-52.

Telefon/fax: 06-24/453-211, 06-30-398-2547

 

E-mail: info@vrabeloptika.hu

 

Nyitva tartás:
H-P:   10.00-18.00

Üzenjen nekünk!


Hírlevél kérése